Владо Карамазов: Свиквам да съм небрежен към себе си! (Какво разкри?)

Гласувайте за статията

Владо Карамазов призова всички хора да не се запускат заради социалната изолация вкъщи

Позавехналият и подпухнал бивш секссимвол на родното кино Владо Карамазов е започнал да боядисва косата си. Доскоро 41-годишната звезда от сериала „Дяволското гърло“ беше с прошарена глава, но явно е решил, че вече му е време да маскира белите си коси в кестеняв цвят.

Въпреки че е доста суетен, Владо е признавал, че не се доверява за подстрижката си на професионален фризьор. Хомосексуалният актьор сам хващал ножицата, машинката и боята, за да си направи прическа, пише вестник „Уикенд“.

През последните месеци Карамазов се е самоизолирал вкъщи, тъй като се страхувал да не се зарази с Ковид-19. Миналият месец папараците на „Уикенд“  забелязаха актьора на кръстовището на бул. „Дондуков“ и ул. „Раковски“, с предпазна маска на лицето.

„Докато си стоим в къщи през тази пандемия, повечето от нас някак спираме да си обръщаме внимание. С някакви тениски и анцузи по цял ден. Ще говоря за себе си. Като не се срещам с хора, защото трябва да правя нещо, си викам. Но така по-силно усещам всичко случващо се с този вирус. Защото да си стоя в нас е непривично за мен и свиквам с това. Свиквам и да съм небрежен към себе си.

Владо Карамазов призова хората да не се запускат заради вируса и изолацията вкъщи сн. hotarena.net

Владо Карамазов призова хората да не се запускат заради вируса и изолацията вкъщи сн. hotarena.net

Започвам това да го променям и ще се грижа за себе си както преди, когато всеки ден се срещах с хора. Защото това ще свърши. И като свърши нека да излезем същите както преди една година, а не някакви дрипи. С костюм в нас няма да стоя, но ще намеря компромисно решение“, философства актьорът за това как ни се отразява стоенето вкъщи заради коронавируса, предават от hotarena.net. Той обаче е  категоричен, че не трябва да се запускаме и трябва да продължаваме да се грижим за себе си, дори и затворени вкъщи.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар