Алекс Раева готова за още едно дете! (виж тук) Преглеждания: 1232

Алекс Раева иска и още едно дете
0
5/5 - (1 vote)

Алекс Раева разказа за дъщеря си и как карат по време на пандемия!

Вече повече от 2 месеца Алекс Раева ни радва от ефира на NOVA като част от разследващия панел в „Маскираният певец“. Пред „Събуди се“ певицата разказа за емоциите около шоуто, за това как й се отразява ситуацията с пандемията и за още куп интересни в личен план неща.

Алекс Раева
Алекс Раева иска и още едно дете

Тя признава, че благодарение на локдауна е имала повече време за детето си, което може би е нямало да има, ако това не се беше случило. Не отрича обаче, че социалните контакти са нещото, което много й липсва, защото самата тя е много общителна личност.

„Липсва ми това, че вече не мога да прегръщам хората по начина, по който съм го правила. И ме е страх, че детето ми няма да усети това по начина, по който аз съм го усещала като съм била малка. Тоест – сега децата ще растат в един малко по-различен свят!“, казва Алекс Раева.

Според нея всеки един родител дебне всяка една реакция на детето си. И когато се случи то да направи нещо ново – се чувства много горд и щастлив.

„Лиа е едно много готино, лудо дете! Не съм очаквала, че детето ми ще бъде спокойно – това е ясно за всички, но е много смешно дете, много спокойно и усмихнато, в момента й растат зъби и аз не спя, но… това е животът!“.

Източник: hotnews.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.