Азис се орезили: Отново се сравни с Мадона и стана за смях! (виж тук)

Гласувайте за статията

Азис отново се сравни с Мадона, зрителите избухнаха в смях!

Азис пак се сравни с Мадона. Фолк певецът, който е сред панелистите в шоуто „Маскираният певец”, направи препратката към световната музикална звезда покрай критиката си към тези фенове, които непрекъснато се опитват да му дават тон в живота и кариерата.

Азис

Азис отново се сравни с Мадона и разсмя зрителите

„Защо вие ще определяте каква музика да правя?! Защо вие ще казвате каква брада и каква коса да нося?! Нито съм ви гадже,нито съпруг, нито баща!

И аз искам Мадона да направи песен като La isla bonita, но тя никога не повтори, а продължи напред. Аз никога не си позволих да й напиша каква музика да прави, че розовата й коса не ми харесва.

Това е неин избор и аз се подчинявам на таланта и харизмата и! Ще правя музика, която аз харесвам! Оставете ме да творя на воля! Аз решавам!”, написа в социалните мрежи Азис преди дни.

Сравнението му с Мадона не учуди никого. Все пак отдавна се знае, че Краля на фолка е страстен почитател на поп звездата и често се вдъхновява от нея за свои изяви. В бранша се знае, че голямата мечта на Азис е да пее на една сцена с Мадона, пише вестник Уикенд.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар