Том Круз къса с църквата заради дъщеря си!? (Актьорът копнее за среща с порасналата Сури)

Гласувайте за статията

След  8 години актьорът иска да се види с дъщеря си

Том Круз не е  виждал дъщеря си в продъжение на 8 години. Сури Круз няма връзка с баща си, след като родителите й се разведоха. Според медиите обаче това скоро ще се промени.

От 2012 г. Сури Круз не е лонтактувала с баща си. Въпреки че Том имаше право да се вижда с нея 10 дни в месеца, той не искаше да го прави, тъй като според правилата на вярата, след като Сури не принадлежи към църквата на сциентологията, на Том му е забранено да я вижда.

Актьорът със семейството си

Манията на холивудската звезда по сциентологията коства на актьора брака му с Кейти Холмс и той пожертва връзката си с дъщеря си заради църквата

„Touch Weekly“ обаче цитира изявление на близък приятел на Том, който твърди, че Том е в процес на напускане на Църквата на сциентология, за да поднови отношенията си със Сури.

Твърди се, че актьорът е видял последните снимки на порасналата девойка и разбрал, че трябва да присъства в живота на дъщеря си.

Порасналата Сури Круз

Той видя колко се е променила и това го накара да преосмисли живота си. „Том пожертва най-важните неща за сциентологията и ако някога се откаже от нея, това ще бъде заради дъщеря му.“, предават от lokalno.mk.

Медиите съобщават също, че Том редовно пише писма до Сури, които Кейти крие. Предполага се, че Сури е намерила писмата в къщата на родителите на Кейти в Охайо, прочетела ги и изразила желание да се види с татко си, съобщават чужди медии.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар