Мика Стоичкова открехна завесата около личния си живот (Има ли мъж до нея?)

Гласувайте за статията

Мика Стоичкова засега остава в България

Мика Стоичкова открехна завесата около личния си живот. От известно време първородната дъщеря на Христо Стоичков е в България и засега смята да остане тук заради ситуацията с коронавируса.

„Преди месец се прибрах. Предвид пандемията, не мога да кажа колко ще съм тук. Времето е такова, че човек живее ден за ден и не се правят дългосрочни планове. Спазваме всички мерки и препоръки, за да се предпазим от Ковид-19. Отговорни сме към себе си и околните.

Близките ми и аз сме добре, всеки си гони задачите. Те са в чужбина, аз – в България. В момента не работя. Опитвам се да свикна с новата реалност и съм се отдала на майчинството. Е, има по някой и друг малък проект, с който се занимавам с удоволствие“, разкрива Мика, пише „Уикенд“.

Тя признава и че би останала в България за постоянно. „Много си обичам България. Бих живяла навсякъде, където има възможност за реализация – тук или в чужбина. Човек трябва да гледа напред. В момента заради пандемията е по-добре да бъде в София. И за детето е по-добре. В Америка сега е много строго. Всеки ден се чувам с близките ми“, споделя Мика.

Дъщерята на Христо Стоичков открехна завесата и около личния си живот. Мика е категорична, че след бащата на дъщеря й Айкут, няма друг мъж в живота й. „От доста време няма мъж в живота ми – откакто сме се разделили с бащата на дъщеря ми. Срам ме е дори да кажа откога“, казва Мика.

Мика Стоичкова открехна завесата около личния си живот сн. Инстаграм

Мика Стоичкова открехна завесата около личния си живот сн. Инстаграм

Дъщерята на Христо Стоичков разкрива какви публикации за нея в медиите я дразнят най-много. „Всеки си измисля истории. Имала съм връзка с първи, втори, трети и четвърти… Ами съжалявам, но не е истина. Дразнят ме подобни „новини“, защото съм майка и имам дете, което утре може да прочете тези неистини“, споделя Мика.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар