Славена Вътова остава в журито на „България търси талант“ (Вижте повече)

Гласувайте за статията

Славена Вътова пак цъфна в журито на „България търси талант“

Славена Вътова остава в „България търси талант“. За втора поредна година тя става част от журито в предаването и ще има право да определя кой от участниците има качества и кой не. И това – при положение, че самата тя от началото на кариерата си като публична личност до ден днешен не е доказала абсолютно никакви специални дарби.

Скандал

Влизането на Славена в „България търси талант“ предизвика мощен скандал още предишния сезон на шоуто. До онзи момент на съдийските столове бяха сядали единствени хора, доказали в годините своите изявени таланти, които имат доказано право да поставят оценки и да бъдат ментори на участниците в състезанието.

Жури

Това са популярни имена като Ваня Цветкова, Асен Блатечки, Деси Добрева, Краси Радков и други, пише „Уикенд“. За първи път място сред съдиите зае манекенка, която не умее нищо друго, освен са изглежда добре.

Това бе прието на нож от много зрители, които дори и пред гледката на безкрайните крака на Славена не можаха да простят нейната посредственост.

Ководеща

След финала на „Талантите“ моделката се пробва като ководеща на „Шоуто на Николас Цитиридис“, но договорът й бе прекратен поради слаба популярност и чиста некадърност. Тогава се заговори, че Би Ти Ви търси заместник на манекенката в журито на „България търси талант“.

Нисък рейтинг

Това се наложило заради крайно ниския рейтинг на Вътова. Според слуховете за мястото била спрягана актрисата Антоанета Добрева – Нети, която съвсем неочаквано се оказа сестра на водещата от Би Ти Ви Александра Кръстева.

Но се обсъждали и други дамски имена. Явно обаче Славена е била преценена като по-достойна от която и да се друга представителка на нежния пол в страната ни. Нищо, че както се видя от „Шоуто на Николаос Цитиридис“ тя нито може да пее, нито е артистична, нито умее да прави каквото и да е, освен да разхожда дълги крака и да се усмихва широко.

Онлайн кастинг

В крайна сметка журито в предстоящия 7 остава, както в предишния сезон – Славена Вътова, Катерина Евро, Ицо Хазарта и Любен Дилов-син. Водещи отново ще са Александър Кадиев и Даниел Петканов. Снимките вече са започнали. Първият кръг от кастингите е проведен онлайн.

Славена Вътова остава в журито на "България търси талант" сн. YouTube

Славена Вътова остава в журито на „България търси талант“ сн. YouTube

На него освен българи са се явили и представители на Бразилия, Япония, Испания, Италия, Израел и други. Самото шоу ще се излъчва напролет.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар