Любо Нейков удари дъното

Гласувайте за статията

Прави отчаяни опити да се внедри в нискорейтинговата кабеларка

По всичко личи, че Любо Нейков и Слави Трифонов, са готови да заровят томахавките в името на общата изгода.

Комикът се подложи на нечувано унижение и направи сензационното разкритие, че е готов да се върне обратно в екипа на Дългия. Припомняме, че преди близо 15 години, той бе позорно прокуден от там.

Любо Нейков

Прави отчаяни опити да се внедри в нискорейтинговата кабеларка

Причината Любо Нейков да задейства спасителния план и да преглътне униженията, на които бе подлаган от бившия си шеф, била, че нямал никаква работата. Напоследък доходите му рязко спаднали, а никоя телевизия не искала да му даде ефирно време.

Така стигнал до последния си вариант – да се опита да се внедри в нискорейтинговата кабеларка на Слави.
„Жалко е, че „Комиците“ го спря телевизията. В момента не участвам в нищо, но замисляме шоу с Краси Радков, с когото се чуваме почти всеки ден. Е, да, ако Слави ме покани в телевизията си, защо да не отида. Всичко е въпрос на преговори“ коментира Любо.

От думите му става ясно, че двамата с Краси Радков, който зае неговото място в шоуто на Трифонов, подготвят нова халтура. Тя е по подобие на тази на Димитър Рачков, който се еманципира от Маги Халваджиян и от 2 години насам играе собствен моноспектакъл. В него той повтаря извадени от нафталина смешки от предаванията „Пълна лудница“ и „Господари на ефира“.

Очевидно е готов да преглътне обидата в името на оцеляването

По неговия модел Радков и Нейков искали също да забавляват публиката и да пълнят зали. За момента не е ясно дали и срещу колко пари Любо Нейков ще се върне при деспотичния си бивш шеф Слави. Припомняме, че двамата навремето се разделиха заради несъответствия в характерите и лошото отношение на чалгаря към актьорите в шоуто.

През годините комикът избягваше да коментира отношенията си с Дългия и деликатно избягваше всички въпроси по темата. Позволявал си е на няколко пъти да споделя, че в шоуто му се е чувствал ограничен и думата му не е струвала нищо. След като бе елиминиран от екипа, той си подаде ръка с друг бивш съратник на Слави – Евтим Милошев.

Нейков и Милошев създадоха обща продуцентска фирма и измъкнаха под носа на Трифонов формата „Сървайвър“, който той реализираше. После се завъртяха и другите им успешни предавания и сериалите. В момента Милошев продължава да жъне успех с докторската драма „Откраднат живот“. В нея обаче Любо няма пръст, няма и дял от спечелените пари.

Ако разчиташе единствено на актьорската си кариера, вероятно до момента Нейков щеше да е стигнал до просешка тояга. Той обаче има сигурни доходи от апартаментите под наем, които отдава в София. Освен това има и кантора за недвижими имоти. За негово огромно съжаление обаче, тя също е в застой от няколко месеца насам, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар