Жената на Криско разкри какво я свързва с Петър от „Фермата“ (ФОТО)

Гласувайте за статията

Тя не скри възхищението си от него

Жената на рапъра Криско – Цветелина Петрова разкри какво я свързва с Петър от „Фермата“.

Танцьорката и бивша стюардеса е работила с един от най-обсъжданите риалити герои в момента – Петър от „Фермата“. За никого не е тайна, че той е пилот.

Петър

Тя не скри възхищението си от него

Тя бе попитана от фенове какво е мнението й за красавеца Петър. Цвети изказа своето възхищение от възпитанието и целеустремеността му.

Танцьорката е категорична, че той е един отличен колега, пише „Хотнюз“. Но същото мисли и Даяна във „Фермата“. Тя все повече желае близостта му и дори сбъдна мечтата си да ратайства с него.

Същото желание изяви и влюбения като ученик Данчо. Истината е, че той бе готов да се откаже от имунитета си, само и само да спи до брюнетката. Тя обаче поряза мераците му. Това накара фокусника да се разреве и да поиска прошка от годеницата си, пише pik.bg.

Всъщност в изпълненията на Данчо няма нов елемент. Зрителите не го виждат да лее сълзи за пръв път. Той плака и когато годеницата му Камелия влезе за едно денонощие във „Фермата“. През тези 24 часа той забрави за Даяна. В момента, в който видя гърба на годеницата си обаче, отново се присламчи към нея.

Дори фермерката Мария остана много изненадана от реакцията му. Тя не скри, че е предполагала, че Даяна е болезнено привързана към Данчо, а реалността се оказа съвсем различна.

Петър

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар