Лоши новини за Сами Хоссни от „Фермата“ 5

Гласувайте за статията

Тази вечер предстои решаващ дуел

Само преди няколко дни бившият фермер и фитнес инструктор Сами Хоссни се ожали в мрежата. Той сподели, че майка му е приета по спешност в болница с COVID-19.

Към днешна дата и самият Сами Хоссни е в капана на китайския вирус. Припомняме, че COVID-19 не спира да коси по пътя си и да отнема невинни човешки животи.

Сами Хоссни

Обещава, че ще споделя как разнообразява ежедневието си

„Отново Ковид. Този път аз. Това вече не го очаквах. Аз, човекът с толкова крепко здраве и имунитет… с 37,7 C температура. Ахх… както и да е. На позитивния тест отговарям с позитивно държание“, пише Сами Хоссни в профила си в Инстаграм.

„От днес официално ще споделям с вас, всяко едно нещо, което правя, за да държа имунитета си в изрядна кондиция. Освен това, ще споделям и нещата, които правя вкъщи за да не ми е скучно. Много е тежко, но и това ще мине Ако има някой, който също е под карантина, пишете ми, имам време“, търси си компания симпатичният участник от миналия сезон на „Фермата“, отбелязва show.blitz.bg.

Междувременно за никого не е тайна, че тази вечер на арената във „Фермата“ ще излязат Стоян Маджаров и Митко Шестака.
Повече от сигурно е, че в подкрепа на Стоян ще застане единствено адвокатката Милена. Фермерите ще са изключително щастливи, ако Шестака спечели битката и се върне отново във „Фермата“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар