Венета Райкова шокира с откровението си за…

Гласувайте за статията

Категорична е, че ще бъде телевизионен водещ докато е жива

Венета Райкова отново напомни за себе си като разкри любопитни подробности от нейния живот. Освен това тя назова и причината, поради която не я виждаме в момента на екран.

Откровението на горещата водеща идва по случай Световния ден на телевизията. Венета Райкова дотолкова се разчувства, че си спомни първите стъпки в БНТ през 1992 г. След това без заобикалки назова истинската причина, поради която в момента е безработна.

Венета Райкова

Категорична е, че ще бъде телевизионен водещ докато е жива

„Започнах работа в БНТ през 1992г. и ще бъда телевизионен водещ докато съм жива. Това, че в момента не ме виждате на екран е, по причина че напоследък телевизиите не плащат добре, а за чест и слава съм работила само в началото на кариерата си“. Това пише блондинката, която напоследък се изявява като писател и книгите й се купуват като топъл хляб.

„Когато ми направят предложение, което не мога да откажа, отново ще ме гледате! Сега всичко, което искате да знаете от мен и за мен, ще го намерите в книгите ми! Утре ще пусна безплатно във Фейсбука ми линк за първа глава на роман N9 „Лошото зайче“!

Това се прави за първи път от писател – да покаже част от романа, върху който работи в момента, така самите вие ще бъдете част процеса“, споделя още Венета Райкова, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар