Принцеса Беатрис крие афера с убиец (Вижте най-шумните скандали, които преследват семейството)

Гласувайте за статията

Семействоро на внучката на кралицата се забърква непрекъснато в скандали

Принцеса Беатрис, най-голямата дъщеря на принц Андрю на 17-годишна възраст, започна афера с убиец. Пауло Лиуцо бе замесен в нападение над студент през 2002 г., който в крайна сметка умира. Гаджето на принцесата получи условна присъда, но наруши пробацията, за да пътува до френските Алпи, да кара ски.

Принцесата е едва на 17 години, а Пауло е първото й гадже
Снимка: Дейли мейл

Интересно е, че те се разделиха едва през 2006 година. Пауоло беше обвинен в нови престъпления, като употреба на кокаин. В това състояние той блъсна наетата си кола в светофар на австралийското златно крайбрежие. Тогава херцогинята на Йорк най-накрая осъзна, че той изобщо не е за нея

През 2011 г. стана известно, че най-малкият син на кралицата  и баща на принцеса Беатрис се сприятелява с Джефри Епстийн, който бе замесен в секс скандал. Той беше американски финансист, обвинен в подпомагане на детската проституция. През 2019 г. той се самоуби в затвора.

Бащата на принцесата забърксна в секс скандала с Джефри Епстийн

Бъкингамският дворец яростно отрече принцът да е приятел с опозорения финансист, но петното върху репутацията му беше твърде голямо. Принц Андрю, вече е в сянката на по-големия си брат и спря да участва в официални събития.

Семейството на принц Андрю често попада в таблоидите с поредния скандал. През 2010 г. стана известно, че бившата му съпруга Сара Фъргюсън е обещала на заинтересованихора достъп до преговори с бившия си съпруг за 500 000 британски лири. Медиите получиха запис от разговора, че тя може да усигури „каквото поискате. Мога да отворя всяка врата … Погрижете се за мен, а той ще се погрижи за вас … Ще си върнете инвестицията десетократно. “

Майка й Сара Фъргюсън лъсна в скандал за подкуп

На прякото обвинение Сара отговори, че след развода е оставена с издръжка от само 15 хиляди лири: „Много съжалявам за тази ситуация и възмущението около нея. Да, финансовото ми състояние е ужасно, но нямам оправдания и се извинявам. „, предават от cosmo.ru.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар