Венета Райкова разкри защо не я виждаме на екран

Венета Райкова разкри защо не я виждаме на екран
4 (80%) 1 vote

Венета Райкова отново напомни за себе си и сподели ще се върне ли на екран и кога

Венета Райкова отново напомни за себе си, разкривайки любопитни подробности от живота си и назова причината, поради която не я виждаме в момента на екран.

Откровението на горещата водеща идва по случай Световния ден на Телевизията. Тя дотолкова се разучвства, че си спомни първите стъпки в БНТ през 1992 година, а след това без заобикалки назова истинската причина, поради която в момента е безработна.

„Започнах работа в БНТ през 1992 година и ще бъда телевизионен водещ докато съм жива. Това, че в момента не ме виждате на екран е, по причина че напоследък телевизиите не плащат добре, а за чест и слава съм работила само в началото на кариерата си“, пише блондинката, която напоследък се изявява като писател и книгите й се купуват като топъл хляб.

„Когато ми направят предложение, което не мога да откажа, отново ще ме гледате! Сега всичко, което искате да знаете от мен и за мен, ще го намерите в книгите ми! Утре ще пусна безплатно във Фейсбука ми линк за първа глава на роман номер 9 „Лошото зайче“!

Венета Райкова шокира с признание за телевизията и защо не я виждаме на екран сн. Инстаграм

Венета Райкова шокира с признание за телевизията и защо не я виждаме на екран сн. Инстаграм

Това се прави за първи път от писател – да покаже част от романа, върху който работи в момента, така самите вие ще бъдете част процеса“, споделя още горещата журналистка, пише show.blitz.bg. Към публикацията в социалната мрежа Инстаграм феновете на Венета и романите й не пропуснаха да й изпратят своята любов. Почитателите на Райкова също така я засипаха с хиляди комплименти за прекрасния й външен вид. „Красавица“, „Жена чудо“, са една много малка част от милите думи към Венета от нейните последователи в социалната мрежа.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар