Деми Ловато си обръсна косата

Деми Ловато изненада всички с нова прическа. Вече 11 месеца сме в хватката на коронавируса и последиците от него. Заради пандемията сме принудени да работим от вкъщи, да намалим излизанията с приятели и да забравим за дискотеки, барове и нощни клубове. Предпазните маски са задължителни, а социалната дистанция като че ли вече ни се струва като нещо нормално. За някои карантината първоначално беше добре дошла. Работата от дивана беше като сбъдната мечта, но вече всеки от нас започва да мечтае за офиса, за колегите и за социалния контакт. За съжаление, все още не се знае докога ще продължи тази ситуация, която явно вече се отразява зле не само на обикновените хора, но и на част от звездите.

Луди идеи

Въпреки че известните личности имат възможност да прекарат социалната изолация в големите къщи с хиляди екстри, това явно не им е достатъчно. Търсенето на хоби понякога се оказва безуспешно и тогава идва ред на лудите идеи. Една такава се прокрадна и в главата на Деми Ловато, която преди няколко дни изненада феновете си с нова прическа.

Нова прическа

В сряда изпълнителката сподели в социалната мрежа Инстаграм снимка, на която се вижда как е обръснала задната част от главата си. В действие, взето направо от книгата на колежката й Холзи, Деми е с черно кожено яке, застанала с гръб към камерата и гордо показваща новата си визия. "Направих нещо", гласеше описанието, на което актрисата Руби Роуз отговори с "Да, така е!!!".

Нова ера

Снимката е направена от Анджело Критикос, който е личен фотограф на Деми. Той написа в Инстаграм, че вече е фен на тази нова ера на изпълнителката и намекна, че в предната част на главата също има промяна. "Кой иска да види и отпред?", попита Критикос и не след дълго още снимки се появиха в социалните мрежи. На тях вече Ловато е обърната към камерата и спокойно можем да кажем, че новата визия доста й отива.

Причина за промяната

Феновете пък започнаха да се чудят каква е причината зад промяната. Някои от тях сметнаха, че това е знак за много чувствителния седми албум на Ловато, който в момента се прави. Други пък заявиха, че звездата навлиза в своята бунтарска фаза, през която минаха доста изпълнителки като Риана, Майли Сайръс, Холзи и други. Дизайнерът на Ловато потвърди, че новата ера започва, пишейки в Инстаграм: "Напред към новата глава...". Стилистът на изпълнителката също насочи феновете в тази посока, което означава, че съвсем скоро ще видим и променена визия на Деми. Само преди дни звездата беше водеща на наградите "People's Choice", където се появи с руса коса и успя да смени няколко тоалета. В началото тя заложи на червен гащеризон от колекцията на Naeem Khan, който комбинира с обувки от Giuseppe Zanotti, обеци от Nichho Rey и пръстени от Peter Marco. Косата й тогава все още беше черна, като малко по-късно Ловато си сложи русата перука. По време на събитието Деми се пошегува с неуспешния си годеж с актьора Макс Ерих. "Ковид ни удари и всичко беше затворено, затова направих това, което всички други правеха. Затворих се вкъщи и се сгодих. Изгледах всичките сезони на "Pretty Little Liars", развалих годежа, отидох да търся извънземни в пустинята и това беше", каза тя от сцената. [caption id="attachment_649073" align="aligncenter" width="300"]Деми Ловато шокира феновете си с нова прическа сн. Инстаграм Деми Ловато шокира феновете си с нова прическа сн. Инстаграм[/caption] Дали новата й прическа е последица от неуспешната й връзка, едва ли. Според множество източници, Деми е била тази, която е прекратила връзката с Ерих. Причината била, че той се е възползвал от славата й, за да може да се издигне в социалните мрежи и да бъде забелязван от филмови агенти, предават от tialoto.bg.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato)

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato)