Джордж Клуни ненадминат шегаджия (Вижте какви номера погажда на колегите си)

Гласувайте за статията

Актьорът е най-големия шегаджия и зевзек сред холивудските знаменитости

Джордж Клуни е ненадминат не само на екрана, но и като шегаджия на Холивуд. Когато стане дума за среднощно обаждане по телефона на приятел, представяне като шофьор на линейка или подаряване на намерена картичка на боклука, която представя за собствено творение – актьорът може да направи всичко това без да му мигне окото.

Герои на неговите лудории най-често са колегите му Брад Пит и Сандра Бълок, но и други хора.

Състезанието по оригиналност с Брад започва когато Клуни залепва стикер с неприлично съдържание на колата на колегата си. Пит му отвърна по време на снимките на филма „Банадата на Оушън 2”.

Актьорът и приятелят му Брад Пит обичат да си погаждат номера

Клуни разказва: „Заснехме няколко сцени на езерото Комо, където живея. И Брад изпрати листовки – на всички хора в града, в моя град, където живеех няколко години по това време. И Брад сложи това буквално на всеки телефонен стълб. В него се казва: „Филмът  „ Бнадата на Оушън 2” се снима в града. Моля, свържете се с Джордж Клуни само като“ Мистър Клуни „или“ Дани Оушън „, това е името на неговия герой. И не го гледайте директно в очите.“ Последваха вестници със заглавия „Звездата. Джордж Клуни -звезда“. Просто беше ужасно, но му отмъстих.“

Как точно Клуни отмъщава на Пит,  не уточнява, но е известно, че веднъж актьорът е поръчал пакет за Пит директно на снимачната площадка с надпис „Порното, което си поръчал”.

Една от героините на лудориите на Клуни беше неговата партньорка в „Гравитация“ Сандра Бълок: Джордж и приятелите му убедиха актрисата да скочи в басейна с тях като броят до „три“ – в резултат само Сандра беше във водата, а шегаджиите й се смееха, застанали отстрани …

Лудориите стигнаха и до икономката на Джордж и Амал Клуни. В ефира на предаването Добро утро Великобритания, Джордж каза:

Снимах телевизионен проект в Италия и един ден, след като се прибрах у дома, реших да се позабавлявам. Взех чиста пелена, намазах я с Нутела и я хвърлих в кошчето за боклук. Около час по-късно се върнах в стаята и казах на икономката: „Амал пита, Алекс прави ли аки или пишка?“ Тя не ме разбра, колкото и пъти да повтарях тези думии. След това взех памперса от боклука, отворих го, за да може тя да види съдържанието, и зарових лицето си в него и след това го опитах. Тя изкрещя и се избага от стаята.”, предват от  ru.hellomagazine.com.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар