Дженифър Лопес разкри душата си пред "WSJ"

Децата на Дженифър Лопес не харесват част от живота си. Като актриса, певица, бизнес дама и световна икона, животът на Дженифър Лопес не изглежда никак лош. Но поддържането на добра кариера и здраво семейство невинаги е лесно и приятно. Изпълнителката застава пред списание "WSJ", където разкрива за един от най-трудните разговори, които е провеждала с децата си. Джей Ло е майка на 12-годишните близнаци Еме и Макс, които са родени от брака й с Марк Антъни. Двамата изпълнители се развеждат през 2014-та година, но продължават да поддържат приятелски отношения и да споделят грижите за децата си. Най-вероятно много малчугани ще искат да се разменят с Еме и Макс, като видят голямата къща с басейн, игрални площадки, видеоигрите и огромните стаи, пълни с всякакви играчки и аксесоари, които едно момче и момиче биха искали.

"Блестящ" живот

Но всъщност животът на близнаците не е толкова блестящ отвътре, колкото се вижда отвън. Двамата е трябвало да се справят с постоянното отсъствие на родителите си, които са изпълнители, да бъдат постоянно напът през множество градове и да пропуснат част от детството си, защото пътуват с мама и татко към следващото шоу. Темата за децата беше зачекната, след като Лопес, която е обявена за иноватор на 2020-та година, е запитана какво е научила по време на карантината. Тя сподели, че обожава да бъде вкъщи и да вечеря с децата си всяка вечер, защото това никога не се е случвало досега.

Разговор "отварящ очите"

Една вечер, когато Джей Ло е на масата с Еме и Макс, близнаците споделят какво точно харесват и не харесват в живота си. Изпълнителката определи разговора като "отварящ очите" за всичко, което е и не е наред. "Мислиш си, че се справяш добре, но постоянно бързаш, работиш, а те ходят на училище и всички сме постоянно на тези електронни устройства. Даваме им един страхотен живот, но понякога децата ни просто имат нужда от нас самите", казва Лопес.

Забавяне на темпото

Тя добавя, че всеки родител трябва да забави темпото и да се опита да се свърже повече с наследниците си. Признава, че е щяла да пропусне много неща, ако коронавирусът не е затворил целия свят. Все пак, Джей Ло много добре разбира, че децата й няма винаги да останат малки и трябва да се примири с факта, че те ще започнат самостоятелен начин на живот. "Имам чувството, че всички остаряхме с три години по време на пандемията. Видях Еме и Макс как от млади и наивни се превърнаха в зрели хора". Малчуганите постепенно започнали да разбират, че светът не е много розов и има неща, които могат да ти бъдат отнети по всяко време.

За децата и електронните устройства

По време на интервюто Макс се появява за малко, носейки електронно устройство. Тогава звездата го помолила да излезе, защото не е чувала въпросите. Джей Ло признава, че телефоните, таблетите и компютрите са основна част от ежедневието на децата й, но тя се опитва да ограничи времето им пред екрана.  "Позволявам им да ги използват сутрин и през уикендите, но през другото време трябва да си намерят друго хоби", споделя тя пред "WSJ".

Работа

Въпреки изолацията, Лопес продължава да е една от най-заетите знаменитости. Тя работи по последния си филм "Marry Me", в който участва с Малума, сътвори собствена линия козметика, съюзи се с годеника си Алекс Родригес, за да пуснат уелнес марката "Him & Hers" и все още планира предстоящата си сватба. [caption id="attachment_649026" align="aligncenter" width="300"]Децата на Дженифър Лопес не харесват част от живота си сн. Инстаграм Децата на Дженифър Лопес не харесват част от живота си сн. Инстаграм[/caption] Изпълнителката споделя, че макар графикът й да е препълнен, тя все пак намира време за семейството. С Алекс Родригес са разбрали, че взаимно си помагат да израснат и да се променят в една по-добра насока, предават от tialoto.bg.