Комплекси: Антон Хекимян се наля с ботокс, крие годините си! (виж тук)

Комплекси: Антон Хекимян се наля с ботокс, крие годините си! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Антон Хекимян се наля с ботокс, притеснява се от възрастта си, макар да е млад!

Антон Хекимян е пощурял по подмладяващите процедури. 36-годишният журналист преживявал срив на самочувствието с напредването на възрастта си и решил да вземе незабавни мерки. Тони се подложил на терапия с ботокс, като се доверил на една от най-известните дерматоложки в София.

Антон Хекимян

Антон Хекимян се стреми да изглежда млад и свеж, наля се с ботокс

Очевидци издават, че са го забелязвали да посещава нейната клиника, която се намира на 10 минути от НДК, където са студиата на Би Ти Ви. Цената на процедурата е 600 лева за цяло лице, а трайността на ботокса, който глади бръчките като ютия, е между 3 и 5 месеца.

Антон Хекимян останал супер доволен от резултата, но не искал на работното му място да се разчува, че се е подложил на естетическа корекция, присъща по-скоро на представителките на нежния пол. И бездруго непрекъснато търпял шеги и майтапи заради суетата си.

„Празнувам имен ден и на Антоновден, и на Цветница, защото съм нарцис“, обяснява той. Хекимян не пропуска ден, в който да не си направи поне няколко селфита. Преди заралията имаше навик да пуска снимки от фитнес залата, но по-скоро пред огледалото.

Напоследък е занемарил физическите навици и това си личи по коремчето, което е взел да заформя. Сега обаче спазва хранителен режим, препоръчан му лично от шеф Силвена Роу.

Двамата се сдушили покрай участията й в сутрешния блок. Като спец по храните тя редовно му давала съвети какви продукти да консумира, за да слабее и да подмладява кожата си, пише сайтът Ретро.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар