Андреа тръгна по врачки и гадателки

Катаклизмите в живота на Андреа преобърнаха възгледите й на 360 градуса. Ако до вчера певицата не обръщаше внимание на зодии, хороскопи и гадания, то драматичната й раздяла с Кубрат Пулев я промени тотално. Затова съдим от последния статус на блондинката в социалната мрежа, където тя надълго и нашироко обяснява как вече се съветва със специалисти по всякакви въпроси, свързани с бъдещето й. "Всички, които ме познават, знаят, че аз не съм човек, които вярва на врачки и гледачки, защото смятам, че животът е такъв, какъвто си го направиш и ничия съдба не е предопределена, за да бъде предсказана. Но преди време се запознах с жена, която е обучена лично от гръцката гадателка Мара Меймариди да гледа на карти Десте. И от чисто любопитство зададох няколко въпроса "на картите". Вярвате или не, всичко, което ми казаха, се сбъдна!", обърна се към почитателите си засукана фолк фурия. Изпълнителката от лекия жанр е възхитена от това, което са й продиктували картите. Андреа изтъква, че те управляват живота, насочват те към правилната енергия към това, което искаш - любов, пари, успехи.

Карти

"Картите помагат. Те виждат какво идва и ти дават шанс да го промениш", убедена е Теодора Андреева, както са истинските имена на звездата.

Залитане по астрологията

Всъщност Андреа е една от многото звезди в родния шоубизнес, които залитат по астрология и гадания. Светлана Гущерова също си има личен астролог. Тя се допитва до него винаги, когато има нужда от яснота за бъдещето, дилеми или решения, които трябва да вземе. [caption id="attachment_648991" align="aligncenter" width="300"]Андреа стана суеверна след драмите с Кубрат Пулев сн. Инстаграм Андреа стана суеверна след драмите с Кубрат Пулев сн. Инстаграм[/caption] Екс-водещата Венета Райкова пък е възможно най-яркия пример за обсебени от предсказанията. Гала също много се вълнува от такива неща и винаги, когато има астролог в "На кафе" показва компетентността си по тези въпроси, пише hotnews.bg.