Андреа стана суеверна след драмите с Кубрат Пулев (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Андреа тръгна по врачки и гадателки

Катаклизмите в живота на Андреа преобърнаха възгледите й на 360 градуса. Ако до вчера певицата не обръщаше внимание на зодии, хороскопи и гадания, то драматичната й раздяла с Кубрат Пулев я промени тотално.

Затова съдим от последния статус на блондинката в социалната мрежа, където тя надълго и нашироко обяснява как вече се съветва със специалисти по всякакви въпроси, свързани с бъдещето й.

„Всички, които ме познават, знаят, че аз не съм човек, които вярва на врачки и гледачки, защото смятам, че животът е такъв, какъвто си го направиш и ничия съдба не е предопределена, за да бъде предсказана.

Но преди време се запознах с жена, която е обучена лично от гръцката гадателка Мара Меймариди да гледа на карти Десте. И от чисто любопитство зададох няколко въпроса „на картите“. Вярвате или не, всичко, което ми казаха, се сбъдна!“, обърна се към почитателите си засукана фолк фурия.

Изпълнителката от лекия жанр е възхитена от това, което са й продиктували картите. Андреа изтъква, че те управляват живота, насочват те към правилната енергия към това, което искаш – любов, пари, успехи.

Карти

„Картите помагат. Те виждат какво идва и ти дават шанс да го промениш“, убедена е Теодора Андреева, както са истинските имена на звездата.

Залитане по астрологията

Всъщност Андреа е една от многото звезди в родния шоубизнес, които залитат по астрология и гадания. Светлана Гущерова също си има личен астролог. Тя се допитва до него винаги, когато има нужда от яснота за бъдещето, дилеми или решения, които трябва да вземе.

Андреа стана суеверна след драмите с Кубрат Пулев сн. Инстаграм

Андреа стана суеверна след драмите с Кубрат Пулев сн. Инстаграм

Екс-водещата Венета Райкова пък е възможно най-яркия пример за обсебени от предсказанията. Гала също много се вълнува от такива неща и винаги, когато има астролог в „На кафе“ показва компетентността си по тези въпроси, пише hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар