Константин пребори коронавируса (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Константин дарява кръвна плазма след 40 дни

Константин пребори коронавируса. „Здрав съм! Благодаря на Господ. И моите родителите преминаха най-тежкото и в момента се възстановяват вкъщи“. Това откровено сподели любимецът на народа от фолксредите Константин, чието семейство и самият той прекараха коронавируса.

За щастие, преди ден певецът оповести, че вече е с два отрицателни теста и е здрав, но по-важното е, че баща му е изписан от болницата. „Над 20 дни прекара в болница. Благодаря на целия екип ма 5-та градска болница и най-вече на д-р Росен Маринов.

Баща ми е с диабет, поставен пейсмейкър и въобще има придружаващи заболявания, на 3 пъти е губил съзнание, за щастие днес е по-добре.

Тези хора са герои, шапка им свалям! Влязох в Ковид отделение, когато го изписваха, и е кошмарно, хора са на смъртни легла. Затова спазвайте мерките и се пазете много“, разкрива подробности Коцето.

Самият той преминава леко през вируса и карантината прекарва в дома си, където се самоизолира на 1-ия етаж, докато на 2-рия са жена му Надя двете му деца. „Имах температура и загyбих обонянието си. Бях карантиниран на 1-вия етаж у дома, а съпругата ми се грижеше основно за мен.

Слизаше облечена в скафандри, ръкавици, няколко маски, не беше лесно. Майка ми също изкара вируса, но вкъщи и по-леко, с повръщане, гадене, болки в мускулите и други“, добавя изпълнителят.

Разкрива, че не знае конкретно откъде се е заразил, но според него се е сблъсквал неколкократно със заразени хора пo участия и това се е натрупало в организма му и е повлияло. След като се оказва негативен за коронавирус, Константин си прави и тест за антитела, тъй като според медиците, ако нивата на антитела са ниски, има възможност отново да се зарази, пише „България днес“.

Константин пребори коронавируса сн. Инстаграм

Константин пребори коронавируса сн. Инстаграм

„Нормалните граници на показателя за антитела бил 2, моето е 18, лекарите казват, че не са виждали повече от 12. Тоест вирусът бяга от мен“, шегува се в типичен стил Коцето, който през цялото време мисли позитивно. Той е категоричен, че след 40 дни ще дари кръвна плазма, за да може да се спасят колкото може човешки животи, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар