Митьо Очите се признава за наркобос?

Гласувайте за статията
Гангстерът Митьо Очите май подготвя сделка с прокуратурата

Несебърският мафиот Димитър Желязков – Митьо Очите, който лежи под засилена охрана в МВР болница вече близо 2 години в очакване на съдебен процес за търговия с друга, поръчкови побои и палежи, обмисля да се признае за виновен и да сключи споразумение със Специализираната прокуратура – пише в. „Уикенд“. Този слух обикаля ъндърграунда от известно време, а източници на изданието от съдебната система също признаха под сурдинка, че Морския Ал Капоне се подготвя за сделка с държавното обвинение.

Митьо Очите е натоварил с деликатната задача да води преговори с прокурорите своя адвокат Илиян Василев, като според посветени с плана на гангстера той бил тогов да се признае за виновен по обвинението, че е ръководил престъпна банда за търговия с дрога. Желязков обаче настоявал, че би сключил сделка, само ако му се гарантира, че антикорупционната комисия КПКОНПИ няма да конфискува негови имоти и банкови авоари. Освен това гангстерът държал да получи присъда от максимум 5 години затвор. Той вече е прекарал почти половината от евентуалното наказание в ареста, така че би следвало да изтърпи осъдителната си присъда в чатвор с облекчен режим.

„Митьо Очите има интерес да се признае за виновен, защото трайно губи позиции по морето. При положение че влезе в затвора, много по-лесно ще може да ръководи охарата си от килия с облекчен решим, а и ще излезе по-бързо“ – коментират представители на ъндърграунда.

Митьо Очите търси по-лека присъда

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар