Хороскоп за 20 ноември, петък – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван в „Марица“

 

Везни

Денят ви ще е изненадващо спокоен. Насладете се на случващото се около вас. Ще се наложи бързо да вземете важно решение, но това няма да ви притесни. Знаете какво трябва да правите. Излезте с приятелите си и се отдайте на забавления. Предстои ви интересно запознанство.

Скорпион

Добре е днес да помислите за бъдещите ви планове. Знаете какво искате да постигнете, а имате и ресурса затова. Отделете време само за себе си и ги обмислете. Ако имате нужда от съвет, се обърнете към близките си. Ще получите интересна новина, която ще обърка плановете ви.

Стрелец

Натоварение сте, но това не е причина да прехвърляте лошото си настроение вкъщи. Добре е днес да обърнете внимание на финансовото си състояние. Напоследък сте прекрачили някои граници. Изгответе бюджет към който да се придържате през следващите дни.

Козирог

Последните дни са се случили сериозни неща, затова не сте имали време да разпуснете. Добре е днес да излезете с приятели и да се отдадете на забавления и приятни моменти. Избягвайте конфликти – запазете обстановката спокойна. Ще получите новина, която ще ви шокира.

Водолей

Непредвидени обстоятелства ще променят ангажиментите ви. Имате нужда от време само за себе си. Напоследък са се случили неща, за които имате нужда мислите на спокойствие. Не се тревожете за близките ви – те ще ви разберат и няма да ви притесняват.

Риби

Денят ви ще е по-успешен от очакваното. Ще бъдете забелязани на работното място, заради работата ви през последните седмици. Ще получите интересно предложение. Не е нужно да давате отговор на момента – отделете време да помислите и да го обсъдите с близките си.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар