Хороскоп за 20 ноември, петък – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван в „Марица“

Овен

Ще опитате да направите нещо различно на работното място, но никой от околните няма да го забележи. Амбициите ви могат да ви донесат доста главоболия. Контролирайте емоциите си и не налагайте мнението си. Ако е възможно, тръгнете по-рано към дома.

Телец

Добре е днес да помислите за любимите ви занимания и как можете да ги разнообразите. Ще ви хрумнат много идеи, които е важно да запишете някъде. Обсъдете мислите си с близките ви. Не се обиждайте, ако нещо не им допадне. Очаква ви вечер в приятна компания.

Близнаци

Ще се запознете с хора, които имат много по-различно ежедневие от вас. Това ще ви заинтригува и ще искате да ги опознаете по-добре. Не се притеснявайте да изразите мнението си по темите на разговор, дори и то да е различно от останалите. Не бива да се предоверявате.

Рак

Добре е днес да отделите време за всички малки проблеми, които само ви натоварват. Ще се справите по-бързо със задачите си, което ще ви осигури повече време. Ако имате нужда от помощ, обърнете се към някой близък. За да се отпуснете се заемете с любимото си занимание.

Лъв

Добре е днес да поставите себе си на първо място. Напоследък обръщате твърде много внимание на хората около вас и техните проблеми. Не е нужно да се съобразявате с никого днес – правете това, което ви харесва. Прегледайте финансите си и си направете бюджетен план за следващата седмица.

Дева

Днес ще срещнете някои предизвикателства, които ще тестват търпението ви. Ще има моменти, в които ще искате да се откажете от това, което правите, но е важно да продължите. Деня е подходящ за домашни дела. Отделете вечерта само за себе си и се отдайте на почивка.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар