Глория най-после прие избора на щерка си

Глория най-после прие избора на щерка си
5 (100%) 1 vote

Глория най-накрая прие приятеля на единствената си дъщеря

Връзката на Симона с младия полицай Даниел става  все по-сериозна. Влюбените са заедно от повече от година. Но въпреки това, досега Глория по никакъв начин не демонстрира одобрение към избора на дъщеря си. Напротив, тя дори категорично показа, че не одобрява избора на щерка си, отказвайки близост с нея и с приятеля й.

Но най-накрая пайнерката застана до щерка си и дори се снима с нея и с Даниел. По всичко личи, че тримата са повече от щастливи. Това е знак, че Глория вече е приела избора на Симона и няма проблем с Даниел.

Докато влюбената Симона споделяше в мрежата фотос след фотос с любимия си, Глория нито веднъж не хареса или коментира техен общ кадър.

Според запознати, фолкдивата не била очарована от избора на щерка си. Идеята, че Симона е залюбила полицай никак не й допадала. Но явно вече всичко е останало в миналото, пише Хотарена, позовавайки се на „България Днес“.

Преди няколко дни Глория направи още едно неочаквано признание. Тя сподели, че е има планове да емигрира. От думите й стана ясно, че вероятно възнамерява да се установи в Гърция.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар