Християн Гущеров остана без наследство

Гласувайте за статията

Християн Гущеров се прости със солидна част от наследство на баща си

Християн Гущеров е загубил солидна част от наследството си. Това показва проверка на „България Днес“, пише Хот арена, позовавайки се на изданието.

Добромир Гущеров прибрал имущество за десетки милиони левове от единствения си син. Запознати разкриват, че бившият депутат е взел това решение, в опита си да опази натрупаното си богатство.

Публична тайна е, че през последните години синът му се простира извън чергата си. Заслуга за това има бившата му съпруга Мария и плеймейтката Светлана Василева, която е неговата настояща съпруга.

За да задоволи капризите на жените си, Християн затънал в заеми, които вече трудно обслужва. Заради дългове той се раздели с тузарската си къща в столичния квартал Бояна.

Проблемите му с парите започнали да се задълбочават преди около 3 години. След като продаде застрахователната си компания Добромир Гущеров се пенсионира официално и се пресели в китна вила в Австрия. Той прехвърли останалия си бизнес на своя син.

Когато финансовите проблеми на Християн се засилват, баща му сключва сделки с бившата си фирма. Повод са отпуснатите заеми на друга фирма на Гущеров старши „Райт Панорама“.

Още през 2018 година Християн се разделя с притежаваните чрез наследствената от баща си фирма „Гущеров и син“ хотели, барове и ресторанти в Силистра и околностите.

Бившият депутат прибра обратно от сина си купища имоти. Той вечне не разполага с няколко парцела и кокетна вила в Черноморец.

Само преди няколко години Добромир Гущеров е прехвърля същите морски имоти на сина си. Християн се е разделил с 10 апартамента, гаражи и магазини в столичния квартал Бояна.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар