Ники Илиев залюби писателка

Гласувайте за статията
Ники Илиев е щастлив с авторката на „Пощенска кутия за приказки“ Цветелина Цекова

След многобройни опити да закърпят отношенията си Саня Борисова и Ники Илиев официално се разведоха през лятото – пише в. „Уикенд“.
„Това бе голямо изпитание за мен, защото се разделихме преди 2 години, но разводът се проточи“ – коментира тогава актрисата. С днешна дата бившите съпрузи имат нови половинки до себе си и са запазили добри отношения въпреки трудните моменти в миналото.

Новата приятелка на Ники Илиев се казва Цветелина Цекова – разкрива изданието. Дамата е авторка на редица текстове с разнообразно съдържение и пише предимно за проекта „Пощенска кутия за приказки“. Именно така се запознала с режисьора, който неотдавна взе участие в литературния формат като гост-звезда.

За Цветелина Цекова се знае, че има дете от предишна връзка, но не е ясно как и защо се е разделила с бащата на момченцето. Подобно на Саня Борисова, тя също е блондинка с дълги коси и големи светли очи. Явно Илиев харесва определен типаж и си пада по руски хубавици.

Говори се, че Саня Борисова също има нов мъж да себе си, но го крие, за да не дава поводи за клюки. През лятото тя бе с него на почивка във Франция и Гърция. На всички снимки от ваканциите обаче актрисата позира сама и не издава кой стои зад обектива.

Ники Илиев лети на крилете на любовта

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар