Иванка Тръмп презира бедните и се измъква суха като вини другите (Пикантни разкрития от съученичка)

Гласувайте за статията

По характер президентската щерка е досущ същата като баща си

Иванка Тръмп още от младостта си се държеше високомерно и арогантно, а също така не уважаваше онези, чийто социален статус беше по-нисък от този на нейното семейство. Това съобщи училищна приятелка на дъщерята на Доналд Тръмп, пише Vanity Fair .

Според съученичката й Лисандра Остром Иванка Тръмп винаги е била обсебена от парите и никога не го е крила. Дъщерята на Доналд Тръмп, според бившата й  приятелка от гимназията, критикува бедните и винаги се опитва да прехвърли вината върху другите, за да си спести неприятностите.

Веднъж Иванка убеди момичетата да вдигнат пуловерите и да покажат гърдите си на продавач на хотдог, стоящ на улицата под прозореца на училището.”, разказва тя.

Цялата бащичко! Дъщерята на Доналд Тръмп мрази бедните и няма да се спре пред нищо само за да си спаси кожата и да се измъкне суха
Снимка: clutch.ua

Лисандра също вярва, че Иванка, също като баща си, е готова да „бутне някой  под автобуса само и само, за да се защити.

Веднъж Иванка ме помоли да й препоръчам книга. Предложих й „Падането на империята”, която разказва за хората от работническата класа в Мейн. Иванка се възмути и се тросна:“ и защо ме съветваш да прочета книга за проклетите бедни? „- добавя Остром.

Журналистката си спомни за друг неприятен инцидент, когато Иванка нарече приятелката си „терористка“, само защото момичето беше сложило верижка, на която имаше арабски символи, предават от showbiz.clutch.ua.

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар