Свърши се: Сашо Кадиев и жена му се разделиха! (Катето Евро е съкрушена – виж тук)

Свърши се: Сашо Кадиев и жена му се разделиха! (Катето Евро е съкрушена – виж тук)
3 (60%) 1 vote

Катето Евро не иска да приеме раздялата на Сашо Кадиев и Таня!

След 6 години съвместен живот, Сашо Кадиев е напуснал половинката си Таня Тончева, която е и майка на детето му Катерина. Двамата се разделят за няколко месеца още в началото на 2020 година, но успели за кратко да скрепят отношенията си.

Сашо Кадиев

Сашо Кадиев приключи с жена си Таня

Те обаче не потръгнали и този път раздялата била окончателна. Все още не е ясна причината за краха на любовта им. Говори се, че и двамата са имали авантюри с други хора. Той обаче постъпил по-радикално и си купил свой апартамент, където се нанесъл. Жена му продължила да обитава семейната къща в Кокаляне, която е собственост на майка му – Катето Евро.

Сашо Кадиев вече се хвали, че се справя доста добре сам с ергенския живот. Миналия месец пък Таня замина сама с дъщеря им на почивка на Френската Ривиера. Досега не се беше случвало Сашо да пропусне семейна ваканция.

Коментарът на Катето Евро по темата не закъсня. Нейни близки споделят, че звездата била съкрушена от решението на сина си и снаха си да се разделят. Опитвала се многократно да ги убеди да размислят, да останат заедно в името на детето, но и двамата били непреклонни.

„Всички деца заслужават да бъдат щастливи и с двамата си родители. Мислете за това, майки и бащи!“, написа Евро към снимка на Сашо, на която той е с дъщеричката си.

Кадиев сам неведнъж е споменавал, че е изпуснал момента да предложи брак на половинката си. В последните години започнал и да се чуди дали тя е любовта на живота му. Все пак и бил благодарен за доброто отношение и търпението, пише Ретро.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар