Хороскоп за 19 ноември, четвъртък – от Везни до Риби

Гласувайте за статията

Хороскоп на Красимир Куртев, публикуван в Trafficnews.bg 

 

Везни

Обърнете повече внимание на партньора си, колкото и да сте заети днес. Половинката ви ще има нужда от вашата прегръдка, целувка и няколко мили думи.

Очаква ви дълъг и уморителен ден. Множеството документация, която трябва да проверите и обработите, вероятно ще ви изтощи цялата налична енергия.

Предишните ви инвестиции ще доведат до добра възвръщаемост, облекчавайки финансовата ви тежест. Трябва обаче да се въздържате да инвестирате парите си в множество места.

 

Скорпион

Положителните мисли и ентусиазъм ще ви помогнат да напреднете в живота си. Ще се почувствате много ентусиазирани и енергични и ще се справите с дори странни предизвикателства през този ден.

Без подкрепата на вашите колеги днес, трудно ще поемате рискове и ще взимате бързи решения в момент на напрежение от страна на клиенти и бизнес партньори.

Днес, може да е наложително да си изработите цялостен план за погасяване на вашите дългове и кредити. Първо отделяйте дължимата сума и след това разполагайте с останалата част от парите си.

 

Стрелец

Денят е благоприятен, така че не се страхувайте да поемете сериозни ангажименти. Най-накрая може да срещнете някой, с когото имате много общо и може би ще започнете да мислите как да прекарате остатъка от живота си с тази личност.

Затвърдете позицията си на лидер и човек, на когото може да се разчита във всяка една ситуация. Стремежът ви към успех в работата ви, ще очарова колегите и шефовете ви.

Със сигурност не е време за рискови покупки и инвестиции, така че по-добре се опитайте да спестите максимално много пари за по-кризисни и трудни дни. Лишете се от всичко излишно, което обикновено купувате.

 

Козирог

Вероятно, ще се разбирате толкова добре с партньора си в този ден, че дори ще може да му четете мислите. Интуитивно ще се разбирате, чрез езика на тялото, дори без да говорите много.

Избягвайте споровете с тези хора, които денят им е „черен“ – и деликатно ги заобикаляйте, без да проявявате неуважение. Общуването с подобни колеги само ще задълбочи проблемите.

Търсете решения на финансовите си проблеми, вместо да се обърквате до отчаяние. Трябва да бъдете изключително внимателни с боравенето на паричните средства.

 

Водолей

Вероятно, днес ще ви е трудно да вземате решения, които засягат личния ви живот. Може да се чувствате доста объркани и по тази причина да имате проблеми в комуникацията с вашият партньор.

Най-важното нещо, което ви предстои да направите днес е добре да планирате деня си с всичките ангажименти по часове. Събирането на информация от различни източници ще ви помогне да вземете най-точните решения.

Може би, някои от вас няма да имат възможност да се справят дори с покупките от първа необходимост. По възможност си създайте навик за редовно пестене на пари.

Риби

Със сигурност ще се насладите на този идващ период за хармоничен баланс с Вселената. Дано някой само не ви влезе в обектива днес – да ви раздразни, защото ще го направите на зелена салата.

Това, което ви предстои да направите днес е добре да планирате деня си с всичките ангажименти по часове. Събирането на информация от различни източници ще ви помогне да вземете най-точните решения.

Вероятно ще надвишите паричният си лимит. Не се отчайвайте, ако не ви достигат пари. През следващите дни ще компенсирате финансовите си капиталовложения.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар