Майкъл Дъглас с емоционална изповед: Влюбих се в Катрин щом я видях в „Маската на Зоро“

Гласувайте за статията

Майкъл Дъглас призна, че е бил луд по Катрин още преди да се ожени за нея

20 години семеен живот и те все още са една от най-влюбените двойки в Холивуд. Актьорът Майкъл Дъглас наскоро призна, че е бил лудо влюбен в Карин Зита Джоунс, още преди да се ожени за нея. Когато му предложили да види една нова актриса, която би могла да участва в негов филм, актьорът първоначално бил дори леко отегчен. До момента, в който зърнал уелската красавица на екран и завинаги загубил ума и сърцето си по нея.

Във видео, в което изрази за пореден път любовта си към съпругата си, Майкъл признава. „Бях хипнотизиран от нейното въплъщение в образа на Елена Монтеро в „Маската на Зоро“. Гледах филма и след това си казах „Леле. Кое е това момиче? Тя е невероятна!“.

Дъглас е силно впечатлен, но Катрин по това време си остава далечен блян за него. Докато месец по-късно не отива на филмовия фестивал в Дьовил, през август 1998. И научава, че там ще присъстват и звездите от „Маската на Зоро“. Той успял да се свърже с актрисата и успял да я убеди да изпие едно питие с него, въпреки че била на фестивала само за вечерта.

„Първото, което си помислих, беше „Тя е перфектна. Изглежда невероятно“. Майкъл признава, че след срещата поканил Катрин на среднощно рандеву в бара, тъй като била вечерта покрай филма. „Когато я видях вечерта, може би направих най-голямата глупост в живота си. Изтърсих й: „Само искам да ви кажа, че аз ще съм баща на децата ви“.

Майкъл Дъглас луд по Катрин и след 20 години брак сн. Уикипедия

Майкъл Дъглас луд по Катрин и след 20 години брак сн. Уикипедия

А тя ме погледна и каза „Чух много за теб, чух много и от теб. Предполагам, че всичко все пак е истина. Лека нощ“. Мислех, че ще ме отреже окончателно. За щастие тя все пак ми даде телефона си, а останалото е история“, смее се актьорът. Очевидно любовта от пръв поглед наистина съществува. И е жива вече 20 години и за двамата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар