Враждата между Меган и Хари се задълбочава (Кралицата бясна на внука си)

Враждата между Меган и Хари се задълбочава (Кралицата бясна на внука си)
4 (80%) 1 vote

Меган и Хари продължават да вбесяват кралицата

Меган и Хари продължават да рушат мостовете с кралския двор. Двойката държи да прави всичко самостоятелно, без да се съобразява с кралските правила и то по такъв начин, който да засегне кралицата, при това жестоко. В момента кралската двойка е решила да се отдаде на благотворителност, но без да афишира публично акциите си. „Благотворителността трябва да е тиха и да се предоставя на нуждаещите се, когато имат най-голяма нужда от нея. А не да се прави публично“, заяви принцът.

Самият той в момента се е отдал на благотворителност и на критики към компанията „Нетфликс“. И въпреки че с Меган получиха 150 милиона долара от нея, Хари не си спести критиките относно сюжета на „Короната“. „Този фарс трябва да престане“, заяви той по време на среща с медиите. И допълни, че е решил да преустанови работата си с компанията, ако историята около сериала продължи да се върти около неверни истории за родителите му.

Междувременно кралица Елизабет е силно подразнена, но не заради действията на Меган и Хари с благотворителните инициативи, а заради решението им да се правят на звезди в социалните мрежи. „Тя не одобрява участието им риалити проекти. Нито пък факта, че са решили да стават медийни звезди. Но най-много я ядосва това, че те отказват да се вслушат в съветите на нейните екипи“, споделят източници пред „Дейли мейл“.

Кралската двойка продължава със своите самоинициативи, но доста са ограничили публичните си изяви. Последно, двамата подписаха договор с Нетфликс за риалити относно благотворителната им работа. Което доста напряга останалите от семейството им, но те въпреки това ги подкрепят.

Меган и Хари сн. Инстаграм

Меган и Хари сн. Инстаграм

Уилям и Хари обаче не поддържат връзка толкова често, колкото хората очакват. Придворни споделят, че кралицата редовно общува с внука си, както и Чарлз. Братята обаче са силно смразени. И действията на по-малкия очевидно са причина за това.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар