Джордж Клуни изненада с разкритие: Подарих по 1 милион на приятелите си! (Още признания)

Гласувайте за статията

Джордж Клуни подарил по 1 милион долара на 14 свои приятели

Джордж Клуни изненада с разкритие. Актьорът сподели, че е подарил по 1 милион долара на 14 свои приятели, които са му изключително близки.

„Всъщност парите бяха предвидени за завещанието ми. Това са хората, на които най-много държа, които ми помогнаха да пробия и ме насърчиха да се занимавам с актьорство. Един ден си помислих — защо по дяволите трябва да чакам да умра, за да раздам парите си? Не е ли по-добре да ги дам на приятелите си сега. И го направих.

Да, може да звучи безумно. Вероятно е супер нелепо за някои хора в Холивуд, но не ми пука“, казва още актьорът.

Самият той споделя още, че решението му не е било емоционално, а просто решил в един момент, че не си струва да чака толкова дълго. Още повече, че имал време внимателно да обмисли всичко.

Мъжете, които получили парите, са доста известни. И бяха негови шафери на сватбата му с Амал. Сред тях е Ранди Гербър, съпруг на Синди Крауфорд и самият той баща на две деца, актьора Ричард Кинд, пенсионираният вече артист Томи Хинкли и режисьорът Грант Хеслов.

„Те ми помогнаха, когато имах нужда от помощ през годините“, споделя Джордж пред GQ. Другите му приятели са Бен Вайс от „Петък 13-ти“, Том Матюс, гримьорът Уолдо Санчес, както и Дейвид Сийгъл. Последният е брат на актрисата Кейти Сийгъл от „Синове на анархията“.

Другите облагодетелствани са Джон Ламброс, Мат Адлър, Стив Лукартър, както и актьорът Мигел Ферер. Джордж направил своите дарения, след като получил специален бонус за филма „Гравитация“. И решил да го сподели с „момчетата“.

Джордж Клуни раздал 14 милиона на приятели сн. Уикипедия

Джордж Клуни раздал 14 милиона на приятели сн. Уикипедия

„Тези момчета бяха до мен цели 35 години. И веднъж си помислих „Без тях, нямаше да имам нищо от това. Може да им оставя завещание, ако ме блъсне автобус, но защо трябва да чакам да се случи? И го направих“, призна той.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар