Симона Загорова щастлива: Глория най-после прие гаджето й! (виж тук)

Симона Загорова щастлива: Глория най-после прие гаджето й! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Симона Загорова е щастлива от факта, че Глория най-после клекна!

Близо година след като Симона Загорова официално обяви, че е влюбена, майка й Глория застана до гаджето Даниел. Излезе първата обща снимка на тримата. А най-щастлива на фотото изглежда Симона, която преди няколко седмици представи официално мъжа до себе и на баща си, който живее в Скандинавия.

Симона Загорова

Симона Загорова и Даниел спечелиха благоразположението на примата

През лятото, докато Симона бълваше снимка след снимка с изгората си Даниел, майка й не лайква нито един техен общ кадър. Запознати твърдят, че фолкдивата не одобрява особено много ченгето, което залюби Симона.

Докато двамата изживяват романтичните отношения, Глория оставаше на заден план в живота на дъщеря си и дори не се появи на дипломирането й, защото на церемонията бе младеж. Освен че не харесва общите им снимки, се оказа че Даниел и Глория не са приятели в мрежата.

Още един признак за обтегнатите им отношения. Нито Глория, нито полицаят Даниел проявяват толеранс един към друг и се правят, че не съществуват поне във виртуалното пространство.

Днес обаче недоразумението е изгладено и тримата се щракват заедно. Дали пък Глория не е подобрила настроението си след поредната терапия при доктор Емилова или просто се е уверила в любовта на младите, остава загадка.

Източник: hotnews.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар