Честито: Нора Шопова се омъжва! (още подробности)

Гласувайте за статията

Нора Шопова ще мине под венчило с любимия си!

Нора Шопова готви тежка сватба. Красавицата планира да мине под венчило догодина през август, като се надява дотогава пандемията да е отминала и да може без притеснение да събере най-близките си роднини и приятели.

Нора Шопова

Нора Шопова минава под венчило

Бившата синоптичка публикува кадър от сватбена фотосесия преди време, а нейна приятелка закачливо я попита дали не се готви за август месец. „Да, визуализирам си щастието“, отговори Шопова.

Манекенката щяла да се опита да запази в тайна подробностите около щастливото събитие и ще съобщи новината чак след като се врече във вярност на дългогодишния си приятел Траян Костов.

Преуспяващият адвокат й предложи брак тази година, точно на рождения й ден. Двамата са заедно от 5 години. Запознават се в университета, където следват право.

Искрите помежду им бързо прехвърчат и стават гаджета. За разлика от Нора, Траян пордължава развитието си като адвокат и в момента е съосновател на една от водещите консултантски компании у нас, занимаващи се с правни бизнес услуги.

Шопова засега няма планове да се захваща със съдебни дела и предпочита да се изявява като модел и ТВ водеща, пише столичен вестник.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар