Хороскоп за 18 ноември, сряда – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

ОВЕН

Неочакванo ще се появят важни задачи, изискващи незабавно решение. Хората, на които обикновено разчитате, ще са прекалено заети, за да ви помогнат. Така че, трябва да разчитате на своя професионализъм и да действате сами. Среща, може да постави началото на нова романтична връзка.

ТЕЛЕЦ

Избягвайте безсмислените спорове – само ще ви изнервят. Днес разчитайте на рутината си  и това, което знаете. Не експериментирайте, както в служебен, така и в личен план. Общуването ще ви бъде трудно, затова по възможност работете сами. Време е да се погрижите за здравето си.

БЛИЗНАЦИ

Лек ден. Без особени усилия ще може да осъществите замисленото и да постигнете успехи. Щастливи съвпадения ще доведат до нови идеи, които скоро ще може да реализирате. Каквото и да замисляте, ще имате подкрепа от близките ви. Очаквайте добри новини за сделки, сключени доста отдавна.

РАК

Звездите ще ви подкрепят. Възползвайте се от това, за да постигнете отдавна отложени задачи и да решите стари проблеми, които са тревожели вас и близките ви. Позитивни тенденции очаквайте и в деловите начинания. Няма да се разминете без рутинни и скучни дела, но няма да ви разтревожат.

ЛЪВ

Добър ден да действате самостоятелно и да вземете важни решения. Околните ви ще ви объркват със своите съвети, а дори и да ви дават ценна информация, тя ще бъде в такъв вид, че трудно ще прецените какво ще ви бъде полезно. Възможни да дребни спречквания. Обаждане ще промени плановете ви.

ДЕВА

Денят ще добър за сключване на сделки. Може да планирате важни задачи и срещи. Не са изключени интересни предложения, както и приятни запознанства. Някои от вас ще намерят начин да възстановят стари връзки. Осигурете си време, както за почивка, така и за приятни занимания.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар