Джордж Клуни призна: Едва когато срещнах Амал разбрах, че животът ми е бил празен!

Джордж Клуни призна: Едва когато срещнах Амал разбрах, че животът ми е бил празен!
1 (20%) 1 vote

Джордж Клуни с емоционално обяснение в любов

Джордж Клуни направи неочаквано признание за съпругата си. Известният актьор заяви, че преди да срещне Амал Аламудин, дори не си е давал сметка, колко е празен животът му. Едва след като се запознал със съпругата си, осъзнал, че иска неща като дом и семейство.

Най-заклетия ерген на Холивуд се ожени преди близо 6 години, но това не спира таблоидите да спекулират относно семейния му живот. Наскоро дори се заговори, че той и съпругата му Амал планират да се разведат. Оказа се, че не само нямат планове за развод, но и отношенията им са по-стабилни от всякога.

„Знаете ли 36 години живеех като ерген. Вярвах, че имам страхотен живот, приятели, кариера… Не исках и да помисля за брак. Ако видех някое хлапе да плаче, казвах си „Не, това не е за мен!“. И вярвах, че съм прав. Докато не срещнах Амал“, признава той.

„И тогава светът ми се преобърна. Осъзнах, че не мога без тази жена, че тя е човекът за мен. И изведнъж ситуацията стана „Хей, аз също искам да имам семейство. И изведнъж разбрах, колко много празно място има в живота ми. Заради нея пожелах да стана баща. Не съм очаквал, че да се грижиш за някой, който е толкова мъничък, че няма друг избор, освен да зависи изцяло от теб, ще се окаже толкова вълнуващо и прекрасно“, споделя още Клуни, пред списание GQ.

Джордж Клуни  се обясни в любов на Амал сн. Уикипедия

Джордж Клуни се обясни в любов на Амал сн. Уикипедия

Актьорът отрича категорично да има семейни проблеми и мотивира решението си да държи семейството си далеч от прожектора с думите, че „любовта не се нуждае от светски блясък, за да бъде щастлива“. Той обаче призна, че е решил да се откаже от актьорството и да мине зад режисьорския пулт, защото не иска да се отказва от Холивуд. „Не желая някой друг да ми казва, че съм стар. Киното е невероятна магия, а да бъда художникът, който превръща една история във филм — това е сбъдната мечта“, споделя още той.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар