Гала призна, че са смразени с Ева Веселинова

Гласувайте за статията
Водещата Гала призна, че не си говори с Ева Веселинова

Гала най-сетне проговори за отношенията си с Ева Веселинова – пише в. „Уикенд“. Болната от коронавирус водеща призна, че не си говори с бившата си колежка. Злите езици отдавна твърдят, че плевенчанката се дразнела от амбициите и самочувствието на по-младата блондинка, затова направила всичко възможно да я изхвърли от екипа на предаването „На кафе“. Веселинова все още не е започнала нова работа – отбелязва изданието.

„Да, имали сме много спорове с Ева, защото мислим по различен начин. Не знам какво се случва с нея! Следя я какво качва в Инстаграм и оттам се информирам. Когато се разделихме, от сърце й пожелах успехи и да върви по пътя, който си е избрала“ – сподели Гала.
По думите й може да се съди, че не поддържа комуникация с бившата си колежка след напускането й. От куртоазия все пак й пожелала попътен вятър, ала надали между двете блондинки са останали топли чувства.

Говори се, че Гала вдигнала мерника на Ева Веселинова още в началото на съвместната им работа в предаването. Непоносимостта й към сливналийката личеше дори от малкия екран. Плевенчанката често й отправяше хапливи забележки и се опитваше да компрометира интелекта и познанията й.
Сега бившата панелистка обаче води активен социален живот и често радва почитателите с красиви снимки от почивките си.

Гала и Ева не мелят брашно заедно

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар