Кейт Мидълтън в депресия заради Уилям (Какво срина херцогинята?)

Кейт Мидълтън в депресия заради Уилям (Какво срина херцогинята?)
5 (100%) 3 votes

Херцогинята на Кеймбридж рухна, плаче и не е на себе си, след заразата на принца с коронавирус

Херцогинята Кейт Мидълтън се срина заради съпруга си Уилям, съобщават британските медии. Източник, близък до двореца, разкрива, че тя, заради това, което се случило с Уилям и заразата с опасния вирус, напълно е загубила контрол, плаче постоянно и в крайна сметка рухна.

Преди няколко дни светът разбра, че британският престолонаследник, втори по ред за британската корона, 38-годишният принц Уилям, през април тази година, е бил болен от covid 19. Информация, която според световните медии, принцът е скрил.

Херцогинята в депресия

Той държеше в тайна заболяването си, далеч от очите на обществеността, за да не предизвика паника, тъй като много хора по това време, включително и баща му, 71-годишният принц Чарлз и британският премиер Борис Джонсън бяха заразени с корнавируса.

След като обществеността научи истината, медиите започнаха да разпространяват различни информации за този период, а последните се отразиха особено зле на 39-годишната херцогиня  Мидълтън, която, както се твърди, се срина заради всичко това.

Списание New Idea съобщава, че тя не е на себе си и заради информацията, че съпругът й е бил заразен с вируса, който за съжаление отне много животи, тя кулминацията бе в момента, в който тя се довери на близък приятел на Уилям, относно здравето на съпруга си.

Същият източник разкрива, че Кейт е настоявала Уилям да признае пред обществеността, че е заразен. Съобщава се, че двойката често се карала през последните няколко месеца, а преди седмици Кейт решила да не мълчи и нарушила някои от кралските правила.

Кейт, която е известна с това, че се подчинява на кралския протокол, имала разгорещен спор със съпруга си и в крайна сметка го убедила да признае пред обществеността, че е бил заразен с ковид 19.

Британското издание The Sun разкрива как болестта е повлияла на живота на Уилям, предават от reporter.mk.

„Вирусът го удари силно. Отначало беше шокиран, защото е млад и във форма, а в същото време беше много зла и имаше затруднения с дишането. „Това причини голяма паника в семейството“, разкри източникът.

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар