Сашо Кадиев сътвори чутовен гаф в ефир

Сашо Кадиев сътвори чутовен гаф в ефир
4 (80%) 2 votes

Очевидно езикът му е доста по-бърз от мисълта

Водещият на предаването „Преди обед“ по Би Ти Ви – Сашо Кадиев сътвори огромен гаф в ефир.

Това се случи, докато обясняваше на колежката си Деси Стоянова и гостите Виктория Готева (телевизиона водеща) и Даниел Пеев (актьор) за удоволствието от легендарната победа на България над Франция с 2:1 на 17 ноември 1993 година.

Сашо Кадиев

Очевидно езикът му е доста по-бърз от мисълта

Успехът класира „лъвовете“ за световното първенство в САЩ през 1994 г., където завършихме на четвърто място. Сашо Кадиев обаче заяви, че към момента на легендарния мач на „Парк де Пренс“ французите са многократни световни шампиони. Всъщност „петлите“ печелят първата си титла от световни първенства по футбол през 1998 г. и втората през 2018 г.

Нито му е за първи, нито пък за последен път

„Бруталното тука е, че всъщност Франция, които са многократни световни шампиони – те са измислили световните първенства, те самите са многократни световни шампиони към този момент, и на тяхна територия някакви българчета идват и в 89-ата минута, което е в края на мача, Емо Костадинов, благодарение на паса на Любо Пенев, забива тоя гол. И всички французи, ако обърнете внимание на публиката, се хващат за главата, сякаш е станала най-голямата трагедия на света и са им загинали всички близки и роднини и не могат да повярват, че подобно нещо може да се случи“, обясни Сашо Кадиев.

След това той направи и лапсус, обърквайки името на стадиона в Париж. Водещият обаче бързо поправи грешката си.
„Това е пиковият момент и кефът, че цяла Франция, горката, е на колене затова, че нашите футболисти тогава бяха страхотни. Ние оттогава се шегуваме, че като се случи нещо в живота се хващаме за главата като французите на „Парк де Франс“, ъъъ „Парк де Пренс“, поправи се той, отбелязва blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар