Ядец: Коронавирусът отмени конкурса Мис Плеймейт! (кандидатките реват)

Гласувайте за статията

Конкурсът Мис Плеймейт се отлага, може и за догодина!

Китайският вирус отложи конкурса Мис Плеймейт. Събитието трябваше да се проведе тази седмица, но заради мерките за сигурност, свързани с пандемията, се отлага“, обясниха за вестник „България Днес“ организаторите.

Мис Плеймейт

Мис Плеймейт се отлага, участничките бесни

„Въпреки че не искахме да отлагаме се налага. Вижте какво се случва с коронавируса. Няма как да направим конкурс тази седмица. Организацията е готова. Всичко бе подготвено, но ситуацията е тревожна.

Трябва да се пазим. Обмисляме събитието да е през следващият месец, но ситуацията в страната трябва да се е подобрила“, поясниха организаторите. Което значи, че възможно конкурсът да се проведе и през следващата година.

Момичетата разбират колко е сериозна ситуацията с К-19 и нямам нищо против. Голяма част от тях имат опасения от коронавируса избягват да се срещат с много хора, така че на драго сърце приемът отлагането.

„Мис Плеймейт 2020 трябваше да е най-пищното събитие на годината. Реколтата е много богата и сочна. Момичетата не са типични плеймейтки, някои работят от девет до пет, има и такива, които все още учат, но все пак изкарват пари като модели и танцьорки“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Ядец: Коронавирусът отмени конкурса Мис Плеймейт! (кандидатките реват)”

  1. Кънчо Доколенков

    Ное. 17. 2020

    У-у-у-у-у-у-ж-а-с-с-с-с!!!!!! Горките мацки!!!!!! И къде ще си пъчат силиконовите цицkи и ще си развяват дyпeтата????

Добавете коментар