Лорена чувства Галена като своя сестра, че и повече!

Фолкпевицата Лорена призна, че дължи на дългогодишната си приятелка Галена спасението си след любовна драма. Без да разкрива по кого е страдала, пред вестник България днес Лорена споделя: [caption id="attachment_648688" align="aligncenter" width="240"]Лорена Лорена и Галена са като сестри[/caption] "Имах една любовна драма. Тя дойде да ми събере багажа и директно ме прибра към София. Помогна ми да си намеря работа тук и отново живяхме заедно повече от една година. След това тя се запозна с Галин и се премести да живее във Велико Търново. Денонощно сме били плътно заедно. Беше преди повече от 15 години, но всеки е имал такава драматична ученическа любов. Това ми беше първата любов. Общо взето, тя ме е измъквала от подобни драматични ситуации и винаги е била до мен”. Двете са съученички в Димитровград и са близки вече 15 години. Лорена коментира и затварянето на заведенията: "Вече ни направиха на маймуни. В буквалния смисъл. Въпреки че моето мнение е, че умишлено целят да ни направят слаби. Не само нашият бранш, а всички българи, за да може по-лесно да ни манипулират и да правим това, което кажат.

- Имаше и контрапризиви от твои колежки в попфолк гилдията да се затвори и парламентът, защото и там има струпване на хора. Подкрепяш ли идеята?

- Политиците само това и чакат. Те не ходят чак толкова често в парламента и за тях ще е добре дошло. Виждаме всички по време на парламентарния контрол как една трета от залата е пълна, останалите просто ги няма. Имаше и репортажи как се манипулира с присъствието им. Отбелязва се, че уж са там, а ги няма. Малко като учениците се получава. Така ги сравнявам.