Хороскоп за 17 ноември, вторник – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

ВЕЗНИ

Не преувеличавайте своите възможности. Особено важно е реалистично да прецените ситуациите. Ако проявите настойчивост, успешно ще приключите задача, за която в последно време сте вложили много усилия. Не са изключени парични постъпления, и то от неочаквани източници.

СКОРПИОН

Не лош ден. Чувствате прилив на сили, разбирате че сте готови за задачи, които преди са били безнадеждни. След първите си успехи, ще бъдете достатъчно уверени, за да се заемете с решението на нови предизвикателства. Ако се наложи, лесно ще намерите и съмишленици.

СТРЕЛЕЦ

Трудно ще запазите спокойствието си днес. Старайте се да стоите далеч от хора, чийто песимизъм и мрачни възгледи не един път са ви пречели. Възможно е да се появят нови предизвикателства. Ще се заемете с ентусиазъм да търсите решение и скоро ще постигнете значителен успех.

КОЗИРОГ

Не бързайте. Преди обед са възможни забавяния в работата, както и досадни произшествия. Постарайте се да не бъдете нервни. Само със спокойствие ще разберете, как да се справите с проблемите. Денят е подходящ за по-големи покупки и сделки, много от които ще са неочаквани.

ВОДОЛЕЙ

Нищо не върви така, както сте очаквали. Ще трябва в движение да променяте плановете си. Независимо от трудностите, ще се справите много добре. Ще ви зарадва и подкрепата на близките. Знаете, че няма да останете сам в трудностите и това ви дава сили. Очаква ви романтична вечер.

РИБИ

Едва ли ще ви удаде да прекарате деня спокойно. Но пък ще бъде интересно, а и ще постигнете резултати, които не сте очаквали. Смело се захващайте с новите предизвикателства – бързо ще разберете всичко, от което имате нужда. Има шанс да се запознаете с хора, които споделят вашите интереси.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар