Хороскоп за 17 ноември, вторник – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

ОВЕН

Неспокоен ден – работата е повече от обичайното. Ще трябва да положите усилия, за да се справите. Разчитайте само на себе си. Околните не винаги ще правят това, което очаквате. Възможни са дребни разногласия – постарайте се да ги потушите навреме. От вас ще зависи, какви ще бъдат отношенията ви занапред.

ТЕЛЕЦ

Не се притеснявайте от дреболии. Много събития през деня ще се окажат не толкова сериозни. Нищо няма да повлияе на вашите планове. Ще получите новини, които ще допринесат за доброто ви настроение. Отлично се разбирате с близките си, а и с околните бързо ще намерите общ език.

БЛИЗНАЦИ

Благоприятен ден, пълен с нови идеи и вдъхновяващи събития. Много добре ще се справяте с всичко, с което се заемете. Не са изключени необичайни предложения или покани за места, за които отдавна мечтаете. Днес може лесно да се откажете от някои вредни навици, ако имате желание.

РАК

Бъдете внимателни и не бързайте днес. Не е ден за рисковани и необмислени начинания – някои от тях може да се окажат недоходоносни и да загубите част парите си. Важно е да подберете правилно контактите си. Много хора искат да имат работа с вас, но не на всеки може да се доверите.

ЛЪВ

Бъдете внимателни сутринта – може да кажете или извършите нещо, за което по-късно ще съжалявате. Ако успеете да съхраните позитивизма си, бързо ще измените ситуацията към по-добро. Отделете време за общуване с близките си. Може да поканите на гости стари, позабравени приятели.

ДЕВА

Неспокоен ден. Работата ви идва в повече, а неочаквано ще се появят и нови задачи, изискващи спешни решения. Иска ви се да си отдъхнете, да си прекарате приятно времето, но обстоятелствата са против вас. Добрата новина е, че днес ще научите нещо полезно, което в скоро време ще ви потрябва.

Хороскоп

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар