Меган Маркъл изнудвана от двореца да се сдобри с баща си? (Нови разкрития)

Меган Маркъл изнудвана от двореца да се сдобри с баща си? (Нови разкрития)
5 (100%) 1 vote

Меган Маркъл вероятно е била изнудвана от двореца, за да се сдобри с баща си

Меган Маркъл вероятно е била под натиск на кралския двор да се сдобри с баща си. Херцогинята на Съсекс, която в момента е в конфликт с кралското семейство, изненадващо се оказа силно засегната именно от тези опити за сдобряване. Меган, която води дело за нарушаване на личните й права заради публикуване на писма между нея и баща й, ще трябва да изяснява на всички, защо и кога двамата са си писали. И дали е била под натиска на кралския двор, за да се сдобри с него.

Нови разкрития показват, че Меган всъщност се е сдобрила с баща си, под давление на кралското семейство. В действителност херцогинята не е имала особено желание да се помирява с баща си, но взела решение за това, след като се срещнала с членове на фамилията. Именно от екипа на херцозите на Кеймбридж й помогнали да се събере с баща си. И дори нещо повече — Меган била принудена едва ли не да му пише помирително писмо, за да спаси имиджа си, пише „Дейли мейл“.

Съдействието, което й оказват служителите от двора не е случайно. Те всички искат да покажат на света, че семейство Съсекс няма трудни отношения с американската част от фамилията. Както се разбра по-късно, херцогинята може и да се е примирила, но не е във възторг от възможността да афишира отношенията с баща си. В крайна сметка стана ясно, че Меган и Хари не са се сдобрили с Томас Маркъл. И конфликтът между баща и дъщеря ще се разглежда и в съда.

Меган Маркъл и Хари

Меган Маркъл и Хари
Снимки: Инстаграм

Що се отнася до кралското семейство, те се дистанцираха от всякакви конфликти и спорове по въпроса. След като херцозите се оттеглиха, кралския екип заяви, че те не са вече част от двора, следователно са свободни да правят каквото желаят.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар