Шеф Виктор Ангелов хвърли феновете си в шок

Гласувайте за статията

Формата за кандидатстване все още не е активна

Шеф Виктор Ангелов хвърли почитателите си в шок с това, което сподели.

Феновете на хитовото кулинарно шоу „Хелс Китчън“, са на прага да изживеят голям шок. Причина за това е, че поне до момента няма никаква яснота дали ще има нов сезон тази пролет или не.

шеф Виктор Ангелов

Формата за кандидатстване все още не е активна

Шеф Виктор Ангелов може да се окаже без емблематичното си шоу в ефира на Нова тв, въпреки че е един от най-рейтинговите топ кулинари у нас.
Все още се бави обявяването на официален кастинг за ново издание на състезанието за професионални готвачи. В този ред на мисли нищо чудно проектът да бъде временно стопиран. По всяка вероятност причина за това е ситуацията покрай коварния коронавирус.

По традиция подборът на участниците се случва през октомври. До момента обаче все още няма индикации ще се случи ли изобщо такъв. Съответно няма кога и шеф Виктор Ангелов да подбере най-интересните кандидати за кулинарната си надпревара, пише „Уикенд“.

Любопитна подробност е, че дори и на сайта на риалитито, формата за кандидатстване все още не е активна. Последният победител в „Хелс Китчън“ бе Реджеп Бадев, но кой и кога ще го последва, не е ясно, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар