Антония Петрова-Батинкова и съпругът й станаха жертва на…

Гласувайте за статията

Същото се случило преди два месеца

Антония Петрова-Батинкова шокира последователите си с това, което споделиха с тях от личния си профил.

Оказва се, че миската и мъжът й Ивайло, са станали жертва на посегателство на два пъти. Интересното е, че и в двата случая извършителят е един и същ.

Антония Петрова - Батинкова

Това е извършителят на злодеянието

„Мили приятели, в събота, 17:10 ч., сем. Батинкови станахме обект на посегателство над личното ни имущество за втори път. Зад къщата, в която живеем в затворен комплекс в София, наш съсед брутално надра автомобилът ни, като това беше заснето от охранителните камери в комплекса, явно без той да подозира!

Преди 2 месеца и другият ни автомобил бе надран. Ние сме сигнализирали органите на реда и застрахователите и очакваме индивидът да си получи заслуженото. За да е пълен срамът му, тъй като вече всички в комплекса знаят кой дере колите ни, нещо което се случвало много други пъти решихме да направим публично достояние красноречивия запис.

Нека този Мушморок, пардон Марин Петров стане национално известен, посрамен и сочен с пръст за постъпките си! Бъдете здрави и добри един към друг, въпреки дребните души!“, пише Антония Петрова-Батинкова в профила си. Коментарите под публикацията й, са достатъчно красноречиви и осъдителни към грозната постъпка, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар