Разкриха: Ето кой печели Игри на волята! (виж тук)

Гласувайте за статията

Разкриха кой ще спечели Игри на волята този сезон!

Въпреки избухливия си нрав, Екатерина се превърна в любимка на повечето участници в Игри на волята и от двата отбора, показват коментари в социалните мрежи. Невротичната риалити звезда често пили нервите на съплеменниците си.

Игри на волята

Екатерина ще спечели Игри на волята

Зрители на екстремното риалити обаче определят йога инструкторката като сигурен финалист, заради бързия й ум и перфектното решаване на пъзелите.

Два пъти, когато нямаше никаква надежда за победа в надпреварата с отбора на Жътварите, благодарение на Екатерина племето й Рибарите побеждаваше. Скандалджийката с лекота печелеше двубои, които се оказваха решаващи за съдбата на племето й.

В първите епизоди на Игри на волята чепатата йога инструкторка се бореше срещу сестра си Йоана, която бе в друго племе. Двете трябваше да запазят в тайна от останалите участници роднинската си връзка и се бореха в две войнстващи племена, за да оцелеят.

В по-късния етап на играта истината бе разкрита и сестрите започнаха да се борят в племето на Рибарите. Макар че са сестри, двете са доста различни и визуално, и по характер. По-голямата Екатерина е йога и ски инструктор. Скандалджийката Катя се смята за черната овца на семейството.

Тя живее ден за ден, оставя недовършени начинанията си, често разчита на помощта на родителите си, избухлива е и интровертна. По-малката Йоана е студентка по политология в престижния Йейлски университет.

Двете често са в конфликт, а Йоана последвала Катя в Игри на волята с надеждата, че изпитанията ще ги сближат.

Вероятно коварният план на продуцентите е в един момент да изпратят двете сестри една срещу друга в неравен двубой за голямата награда от 100 000 лева.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар