Хороскоп за 16 ноември, понеделник – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван в „Марица“

Овен

Добре е днес да наблюдавате как се държат хората около вас. Някой ще попадне в интересна ситуация, която ще провокира неочаквани емоции. Не се замесвайте в проблема – по-добре е да обърнете внимание на вашите задачи. Ще получите вълнуваща новина.

Телец

Дори и да не искате, ще се наложи да проведете сериозни разговори с близките си. В момента предпочитате да отделите времето за себе си, но е добре да уредите някои семейни дела. Избягвайте конфликти – говорете спокойно. Денят не е подходящ за пътуване.

Близнаци

Някой се опитва да ограничи възможностите ви за деня. Ваше право е да отстоявате позицията си и да се борите за това, в което вярвате. Не се притеснявайте от мнението на околните – то няма да изиграе важна роля в ситуацията. Внимавайте с парите си и се предпазвайте от финансови загуби.

Рак

Очаква ви напрегнат ден. Бъдете готови да се нагърбите с многото организационна работа, която предстои, преди да започнете нов проект. Хората, с които ще контактувате, ще бъдат отзивчиви и това ще улесни работата ви. Отделете време и за почивка.

Лъв

Добре е днес да се придържате към това, което знаете, и да не поемате рискове. Фокусирайте се върху задачите си и тяхното бързо изпълнение. Не сте особено мотивирани и затова се разсейвате. Не е подходящ ден за решаване на финансови проблеми и за стартиране на нови проекти.

Дева

Обстановката около вас ще е напрегната, затова конфликти и неразбирателства няма да ви помогнат. Ако нещо не ви харесва, започнете с него и намерете най-бързия начин да приключите. Имате нужда от развлечение и почивка. Излезте с приятели и се забавлявайте.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар