Скандални разкрития за Йоанна Темелкова видяха бял свят

Гласувайте за статията

Те бяха направени от очевидци на излагацията

Скандални разкрития за актрисата Йоанна Темелкова видяха бял свят.

За никого не е тайна, че семейството й преминава през кошмара на най-коварния вирус в момента, който коси наред и отнема невинни животи.

Йоанна ТемелковаНаскоро звездата от сериала „Братя“ Йоанна Темелкова разказа подробно през какви етапи от заболяването е преминала. Тя твърди, че първите три дни вече не си ги спомня, защото били кошмарни. В този тежък за актрисата момент се намериха и недоброжелатели. Те пък извадиха на показ срамна история от личния й живот. Очевидно въпросната история е завършила с много алкохол и страшна излагация на публично място.

В социалните мрежи се появи статия с обясненията на Йоанна със срещата й с коронавируса. Нейният цитат звучи така: „Първите 3 дни не ги помня, беше болезнено“. Като коментар под публикацията обаче се появи доста пиперливо обръщение от потребител. Явно той е виждал изцепките на актрисата и иска да ги направи публично достояние.

„А помниш ли как се напи в „Мегами“ и те изнасяха до такситата“, пита той като пост в социалните мрежи. Момчето е станало свидетел на една безпаметна нощ, каквато често си организират звездите от артистичните среди. За никого не е тайна, че те прекаляват със спиртните напитки и често нямат спомени от бурните вечери.

Очевидно и Йоанна Темелкова не е изключение от тази тенденция. Изненадващ обаче е фактът да се напие в чалга кръчма. Всеизвестен факт е, че хората от тези среди са върли противници на лекия жанр и имат други места за забавление.

„Когато си публична личност трябва да спазваш поведение и не можеш да се излагаш, защото служиш за пример. Да те изнасят на ръце от дискотека, когато си мъртво пияна… Не ми се вижда правилно, срам“, пишат още в мрежата, отбелязва show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар