Юксел Кадриев върти тайна любов с…

Гласувайте за статията

Новинарят е влюбен до уши

От година и половина водещият на новините Юксел Кадриев сияе.

Причина за това е, че журналистът върти тайна любов със сексапилна гъркиня, отбелязва „Уикенд”, твърдейки, че информацията е била потвърдена от няколко източника.

Юксел Кадриев

Новинарят е влюбен до уши

Всяка седмица новинарят пътувал до Солун, където живее изгората му. Той си правел задължителния за влизане в Гърция PCR тест, разкриха колеги на тв звездата.
Макар че гони 50-те, разведеният Юксел Кадриев бил хлътнал до уши по красивата блондинка Мария. Като всяка типична гъркиня, 35-годишната хубавица имала доста чепат нрав. Именно това се харесвало на Кадриев, който се славел сред колегите си като веселяк, но с особен характер.

Въпреки че връзката на Юксел с Мария се задълбочавала с всеки изминал ден, той не публикувал никакви техни снимки в социалните мрежи. Все още не я е представил и на дъщеря си Габриела, при все, че двамата живеят заедно в столичния квартал „Борово”.

Заради медийния шум, който се разразява покрай всяка негова връзка, този път новинарят пазел любимата си в тайна. 19-годишната тийнейджърка, която учи „Маркетинг” в НБУ, усетила, че татко й е щастливо влюбен. Тя обаче не му задавала въпроси за самоличността на приятелката му. Чакала той сам да ги запознае.

Извънредното положение провалило рождения ден на Юксел на 27 март, когато страната ни бе ограничила международните полети. Водещият не успял да отиде при любимата си и празнувал вкъщи само в компанията на Габи. Всяка година Юксел Кадриев отбелязвал най-личния си празник в някое столично заведение. Колегите му от нюзрума на Би Ти Ви пък се радвали на щедра почерпка.

Този път Юксел предварително предупредил да не му правят подаръци, защото парти няма да има. През лятото, когато новинарят прекарал ваканцията си по плажовете на Егейско море, двамата наваксали дните на изолация.
Влюбеният Юксел дори прописал стихове от любов и изливал чувствата си на белия лист.

Някои от творбите си водещият споделя в социалните мрежи

Някои от творбите си водещият споделя в социалните мрежи. Приятелите и последователите му го хвалят и окуражават да продължи да пише в рими. „И пее нежна песен на небето за две красиви влюбени души, за две тела и твоите ръце, за мен и теб – за нашите мечти”, пише Кадриев.

За 11 години след развода си с оперната певица Бонка Георгиева-Ласло, Юксел завъртя няколко любовни афери. Всички те бяха старателно отразени от папараците. Нито една от тях обаче не бе афиширана от новинаря. Той не си позволи да даде публичност дори на връзката си с ослепителната красавица Ангела, гардеробиерка в „Шоуто на Слави”.

Бившата съпруга на Кадриев пък заряза кариерата на оперна певица и след развода им процъфтя и визуално, и финансово. Бонка се омъжи за унгареца Янош Ласло и се установи в сръбския град Суботица, разположен близо до границата с Унгария.
Там двамата стопанисват един от най-големите кучешки развъдници на Балканите. Семейство Ласло често пътува, за да участва в киноложки изложби или състезания.

Преди да залюби красивата гъркиня Мария, Юксел имаше връзка с варненката Диди Янкова. Знойната блондинка бе собственичка на империя от 6 фирми, повечето от които развиваха дейност в сферата на козметичните услуги и красотата. Янкова успешно управляваше елитен център за красота в морската столица. Макар че Юксел бе с цели 7 лета по-млад от Диди, разликата във възрастта им изобщо не го притесняваше.

Янкова бе доста поддържана жена и никой не й даваше повече от 40 години. Преди 2 години обаче рак на дебелото черво погуби бизнес дамата. Няколко месеца след смъртта й Кадриев не искаше и да чуе за друга жена. Докато не срещна Мария…, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар