Конфликтната Екатерина печели „Игри на волята“? (Вижте тук) Преглеждания: 3535

Конфликтната Екатерина се изправя срещу сестра си Йоана на финала на "Игри на волята" сн. hotarena.net
0
Оценете този post

На финала на „Игри на волята“ Екатерина се изправя срещу сестра си Йоана за 100 000 лева

Въпреки избухливия си нрав, Екатерина се превърна в любимка на повечето участници в „Игри на волята“ и от двата отбора, показват коментари в социалните мрежи. Невротичната риалити звезда често пили нервите на съплеменниците си.

Зрители на екстремното риалити обаче определят йога инструкторката като сигурен финалист, заради бързия й ум и перфектното решаване на пъзелите. Два пъти, когато нямаше никаква надежда за победа в надпреварата с отбора на Жътварите, благодарение на Екатерина племето й Рибарите побеждаваше. Скандалджийката с лекота печелеше двубои, които се оказваха решаващи за съдбата на племето й.

В първите епизоди на „Игри на волята“ чепатата йога инструкторка се бореше срещу сестра си Йоана, която бе в друго племе. Двете трябваше да запазят в тайна от останалите участници роднинската си връзка и се бореха в две войнстващи племена, за да оцелеят.

В по-късния етап на играта истината бе разкрита и сестрите започнаха да се борят в племето на Рибарите. Макар че са сестри, двете са доста различни и визуално, и по характер. По-голямата Екатерина е йога и ски инструктор. Скандалджийката Катя се смята за черната овца на семейството.

Тя живее ден за ден, оставя недовършени начинанията си, често разчита на помощта на родителите си, избухлива е и интровертна. По-малката Йоана е студентка по политология в престижния Йейлски университет, пише „Уикенд“.

Конфликтната Екатерина се изправя срещу сестра си Йоана на финала на "Игри на волята" сн. hotarena.net
Конфликтната Екатерина се изправя срещу сестра си Йоана на финала на „Игри на волята“ сн. hotarena.net

Двете често са в конфликт, а Йоана последвала Катя в „Игри на волята“ с надеждата, че изпитанията ще ги сближат. Вероятно коварният план на продуцентите е в един момент да изпратят двете сестри една срещу друга в неравен двубой за голямата награда от 100 000 лева, предават от hotarena.net.

Йоана последвала сестра си Екатерина в "Игри на волята" с надеждата, че изпитанията ще ги сближат сн. YouTube
Йоана последвала сестра си Екатерина в „Игри на волята“ с надеждата, че изпитанията ще ги сближат сн. YouTube

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.