Емануела: Не вярвам вече в голямата любов! (Вижте какво сподели)

Гласувайте за статията

Емануела не вярва в пандемията

Емануела няма нужда от дълго представяне. Още с появата си на музикалния небосклон прави впечатление и събира стотици почитатели. Кариерата си стартира през 2006-та година, а две години по-късно на пазара излиза дебютният й албум „Запознай я с мен“. Участва в няколко тв предавания като „ВИП Брадър“ и „Къртицата“.

През януари 2015-та година Емануела става майка за втори път. Баща на новородения Димитър е най-големия син на бизнесмена Динко Динев – Димитър, с когото през годините изпълнителката има шумни скандали. Двамата си синове изпълнителката държи далеч от публичното пространство.

На 8-ми ноември Емануела отбеляза поредния си рожден ден в компанията на най-близките си хора. За личния си празник изпълнителката си пожелава най-вече здраве. „Да съм жива и здрава, колкото и банално да звучи. В днешно време здравето е изключително важно. Мечтая животът ни да се подреди, да има спокойствие и сигурност“, казва поп фолк изпълнителката, пише „Уикенд“.

Емануела разкрива и каква е била изминалата година за нея. „Странна година, която мина изцяло под знака на Ковид-19. Интересни ми бяха и мерките, които се вземат. Според мен трябваше да се спре всичко или да не се спира нищо.

Мисля, че много се злоупотребява с този вирус. Той съществува, но едва ли е в такива епидемични размери, колкото се представя през нас, хората. Чудно как така другите видове болести изчезнаха – няма сърдечни заболявания, няма инсулти, инфаркти, раковите образувания изведнъж се изпариха. Остана само короната.

Трудно ми е наистина да повярвам в пандемията. Понякога си мисля, че цялата суетня е за усвояването на някакви пари, но може и да бъркам“, казва Емануела.

Емануела вече не вярва в голямата любов сн. Инстаграм

Емануела вече не вярва в голямата любов сн. Инстаграм

Поп фолк изпълнителката обаче е категорична, че не вярва и в голямата любов. „Изобщо не вярвам с голямата любов. Какво значи „голяма любов“?! Любовта е любов – или я има, или я няма. Голямата любов означава да не си изневеряват двама души, да са супер щастливи, да се уважават и държат един на друг. Ама срещат ли се в днешно време такива хора – не зная!“, казва изпълнителката.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар